Çfarë problemi po synojmë të zgjidhim?

Shqiptarët janë përhapur në të gjithë globin me një diasporë të madhe që "dëshirojnë që të bashkohen me njëri-tjetrin". Ndaj ende nuk ka një platformë të vetme që ofron një shërbim kaq ekskluziv për komunitetin shqiptar.

Përse dua.com?

Model Biznesi

Disa Arritje

Në Zyrih & Prishtinë

dua AG u themelua me seli në World Trade Center, Zyrih (Zvicër) me një investim fillestar prej gati 92.000 Euro.

Premium

Përdoruesit Premium dëshirojnë të kenë funksionalitet të pakufizuar dhe të përfitojnë sa më shumë nga dua App.

Shërbimet Premium për klientët që paguajnë.
Elementet Prenmium dhe elemenetet shtesë.

Karakteristikat brenda aplikacionit | 1 € / Karakteristika: 

Shihni kush ju ka pëlqyer
Paguaj një herë
Super-Star / Dërgoni një mesazh

4.95€ /mo & In-App Features

Freemium

Përdoruesit Freemium.
Gjithmonë do të ketë një version falas të Aplikacionit. Këtyre përdoruesve do t'u tregojmë disa reklama.

Partneritetet / Konkurset / Partnerët udhëheqëse me kompani që duan të marrin aksesin e bazës më të madhe të të dhënave shqiptare në botë. Targetimi i grupmoshave kryesore.

Freemium with Ads

Tailor-made

Pasi modeli i biznesit të dëshmohet se është i suksesshëm, do të lançojmë të gjithë platformën tonë si një shërbim për vendet e tjera që ndajnë të njëjtat çështje si Komuniteti Shqiptar:

1) Diasporë e madhe dhe
2) duan të martohen / lidhen kryesisht brenda kombësisë së tyre.

Internationalization & White Labeling

Investitorët e hershëm dhe Sipërmarrësit

Sa e madhe mund të bëhet diçka e tillë?

PLATFORMA: Një platformë globale shqiptare ku njerëzit takohen, ndihmojnë njëri-tjetrin, bëjnë biznes së bashku ose gjejnë partnerët e tyre të jetës.

MATCHING: Dashuria & Biznesi për Botën Shqiptare - ku shqiptarët nisin marrëdhëniet e tyre për Biznes & Dashuri. 

PËRMBAJTJA: Revista më e  mirë me cilësinë më të lartë të videove dhe përmbajtjes së shkruar. 

TEKNOLOGJIA: Komuniteti më i përparuar shoqëror për shqiptarët me një sistem tepër inteligjent të rrjetëzimit dhe shoqërimit. 

MISIONI: Misioni ynë është të bashkojmë shqiptarët në të gjithë botën me njëri-tjetrin. Vizioni ynë është të bëhet Komuniteti më i madh shoqëror shqiptar me një ndikim pozitiv për të gjithë shqiptarët në botë.

WHITE LABELING: Potenciali i platformës fillimisht nis vetëm me dua.com dhe mund të shtohet duke ia ofruar platformën tonë edhe kombësive të tjera si një shërbim.

A keni ndonjë pyetje?

© 2019 dua.com. All rights reserved. dua AG

dua.com është në kërkim të Investitorëve për t'u bashkuar me ne

Dua.com është një Platformë Sociale dhe Komunitet që synon të bashkojë shqiptarët në të gjithë botën: Ndihmë. Biz. Dashuria. - Aksesoni menjëherë në raundin e parë të financimit në dua AG.

Jemi në misionin tonë për të bashkuar mbi 12 milion shqiptarë në mbarë globin. Qofshin ata shqiptarë nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi, Turqia, Zvicra, Mbretëria e Bashkuar dhe më gjerë. Ne po synojmë të fuqizojmë marrëdhëniet dhe lidhjet domethënëse me bashkëmoshatarët tuaj. Kërkoni partnerin tuaj në çdo vend, kudo, në çdo kohë dhe takojini personalisht ata.

Dëshmi e Rrjeteve Sociale

Interesimi i madh nga Komuniteti Shqiptar. Llogaritë e rrjeteve sociale po rriten në mënyrë të ndjeshme me ritme shumë të larta javore.

Aplikacioni MVP

Modeli Fillestar i Produktit / MVP i Aplikacionit është kompletuar për iOS, Android dhe Backend

Programi i Testuesve Beta

5.406 Abonentë / Testues Beta të regjistruar tashmë përmes faqes sonë në dua.com

dua.com

Blerë domainet premium: dua.com, dua.biz dhe dua.help

Ekipi

Dy bashkëthemelues. Punësuam një ekip, i cili tashmë përbëhet prej 6 personash: Përmbajtja, Rrjetet sociale, Graphic Design, CFO, Menaxher i Projektit dhe CTO.

dua.com është në kërkim të Investitorëve për t'u bashkuar me ne

Një nga komunitetet më të mëdha të Shqipërisë jeton në Shetet e Bashkuara

USA

Europë - Komuniteti ynë më i madh

Nga vendet e tyre të lindjes si Shqipëria, Maqedonia dhe Kosova, komuniteti shqiptar është përhapur në të gjithë botën, por kryesisht në vende të ndryshme të Europë (d.m.th. Gjermani, Zvicër, Mbretëria e Bashkuar, dhe të tjera).

Grupi i Synuar

Disa të dhëna analitike 

Grupi më i rëndësishëm që synojmë, janë njerëzit e grupmoshës 25 deri në 34 vjeç, të cilët identifikohen me probabilitetin më të lartë për t'u bërë Përdorues Premium. Ata janë pjesë e grupmoshës që nuk ndihen mirë që janë beqarë dhe duan ta ndryshojnë këtë gjë. Ata janë gjithashtu grupi më i madh i njerëzve që duan të martohen dhe të kenë fëmijë, prandaj janë në kërkim të një marëdhenieje serioze.

Mosha 18 - 24 

Mosha 25 - 34 

Mosha 45 - 54 

Mosha 35 - 44 

1’000’000

Shkarkimi i Aplikacionit
(90d after launch) 

100’000 

Përdoruesit Premium

12’000’000 

Njerëz

  • Ditët
  • orët
  • minutat
  • sekondat

10'790 Likes

32,443 Followers

1'167 Followers

6'608 Subscribers

4'000+ Followers

Rrjetet Sociale

Sacha Ghiglione

CEO & Member of the Board of Directors Prime Computer Ltd.

Dua është një mundësi e mrekullueshme për të bashkuar njerëz të shkëlqyer. Qëllimi është të ndihmojmë individët që kanë nevojë për njohuri për mundësitë e biznesit, të gjejnë atë që kërkojnë ose thjesht të arrijnë tek një "mik" në një vend tjetër. Të jesh pjesë e një komuniteti të tillë është ajo që të gjithë po kërkojmë.

Early Investor @dua.com

Sadat Emruli

Owner & CEO SADATHERM AG

Jam magjepsur nga ky projekt. Që kur kam dëgjuar për herë të parë për idenë e duas më shumë se një vit më parë  kam dashur të jem pjesë e tij që në fillim. Jam i lumtur që mbështes dua AG si një investitor i hershëm.

Early Investor @dua.com

Drenusha Shala

Një grup i përbërë nga mendje shumë të talentuara. Valon Asani, duhet të jeni vërtet krenarë për aftësinë tuaj për të ndërtuar një ekip të tillë. Paç fat! Ky është vetëm fillimi i një ideje të shkëlqyer biznesi dhe me një ekip kaq të mrekullueshëm, suksesi është i garantuar.

Bashkëthemeluese dhe pjesë e Bordit të Drejtuesëve Baruti AG

Sipërmarrëse e suksesshme! 

Nëse ende mendon se duhet të jesh pjesë e dua AG në Seed Round, ju lutem shkruani në valon@dua.com

Erblin Ribari

Drejtori i Financave

Ermal Sadiku

Drejtori i Teknologjisë

Imrit Kasapolli 

Menaxheri i Projekteve

Larklind Cerkezi

Bashkëthemelues & Anëtar i Bordit

Valon Asani

Bashkëthemelues & CEO

Flogerta Driza

Content Writer

Ed Zeneli

Graphic Design (Praktikant)

Fidan Mjeku

Menaxheri i Rrjeteve Social (Praktikant)

Fjoralba Krapi

Menaxheri i Përkohshëm i Rrjeteve Sociale

Edon Luta

Menaxher i Përkohshëm SEO

Takoni Ekipin

Periudha e Investimit në dua AG  është

MBYLLUR

600'000€

Arritur 100 %